Under våren 2020 har eko-torget startat ett inspirerande samarbete med ett flertal lokala föreningar - en samverkan som bygger kring en serie aktiviteter med utgångspunkt i frågeställningen:


Hur kan vi ta tillvara på våra lokala resurser

och inspireras av traditionella kunskaper

för att utveckla ett mer hållbart sätt att leva?Varmt välkommen till denna serie kurser och aktiviteter i Ockelbo med temanamnet

Evenemang och aktiviteter 2020

Med anledning av corona-läget kan det med kort varsel komma att bli ändringar i programmen. Vi uppdaterar med de senaste ändringarna på sidan för varje aktivitet.

VIKTIG INFORMATION!

Vi anpassar våra aktiviteter med hänsyn till coronaviruset enligt följande  • Har du Hosta, Feber, Snuva eller Halsont - Stanna hemma. Tack!


  • Är du 70 år eller äldre är det extra viktigt att du begränsar dina fysiska kontakter.


  • Föranmäl intresse till alla evenemang (även om det inte är begränsat antal) så får vi lättare att planera. De som föranmält sig har förtur - om det skulle bli för trångt på något event.


  • Vi ser till att följande förutsättningar går att följa:


- De flesta aktiviteter är utomhus.


- 2 meters avstånd kan alltid följas.


- Handtvättmöjlighet och/eller handsprit finns.

Evenemangsserien Levande tradition genomförs med stöd från Gästriklands Kulturhistoriska Förening, Naturskyddsföreningen Gävleborg, Studiefrämjandet, Kultur Gävleborg, Ockelbo Hemygdförenning, Ockelbo kolonilottsförening, Friluftsfrämjandet och föreningen Konst & Landskap